Kreima bidonslot

€ 22,50 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Geef gelegenheidsdieven geen kans! Fietsendiefstallen vinden nog steeds in grote getale plaats. Met name op stations en openbare gelegenheden zoals bij evenementen grijpen dieven hun kans. Vooral fietsen die weliswaar zijn afgesloten maar niet aan een vast object zijn vastgemaakt, zijn het vaakst doelwit van dit soort criminaliteit. Het is immers eenvoudig de fiets, in een onbewaakt ogenblik, op te tillen en een dichte bestelbus te leggen.

Kreima speelt hier op in door het bidon slot op de markt te brengen. Innovatief, eenvoudig maar zeker doeltreffend.

Indien een fietsendief het op uw mooie fiets gemunt heeft zal deze extra veel moeite moeten doen om zijn doel te bereiken. In dat geval zal hij zijn oog laten vallen op een fiets die gewoon los staat.

Het bidon slot is voorzien van een kabel met een lengte van 1.05 cm. U trekt de kabel er uit en haalt deze via een vast voorwerp terug om vervolgens in het bidon slot te vast te klikken. Snel en simpel.

Met een sleutel kunt u dit slot aan de bovenzijde van de bidon (waar normaal de drinkopening zit) weer openen. Vervolgens draait u met diezelfde bovenzijde de kabel weer naar binnen en u kunt u weg weer vervolgen.

Specificaties

  • Gewicht – 407 gram
  • Kabel lengte – 1.10 meter
  • Diameter kabel met coating – 7.5mm
  • Bidon afmetingen – 7,3 cm doorsnede en 20 cm lengte
  • 2 x sleutels meegeleverd.