Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Kreima bidonhouder slot

€ 39,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Uit recente studie is gebleken dat fietsendiefstallen grotendeels plaatsvinden door rijwielen op te tillen en in (gesloten) bestelbusjes mee te nemen. Dit zijn ook fietsen die op slot zijn gezet met een fietsslot! Met name bij openbare gelegenheden zoals Stations en bijv. evenementen gebeurt dit op grote schaal.

Dit betekent dat reguliere en dure fietssloten weinig zin hebben als er geen mogelijkheid is om uw kostbaar bezit aan een lantaarnpaal of ander straatmeubilair vast te maken!

Met name het vastmaken aan een vast object is van groot belang!

Voorkomen kunnen we een fietsendiefstal nooit. We kunnen het criminelen wel moeilijk maken waardoor ze wellicht een andere fiets kiezen die niet aan een vast object is vastgemaakt. Dieven willen hun slag slaan zonder oponthoud. Des te groter is de kans om betrapt te worden.

Onze innovatieve kabelsloten zijn speciaal voor de fietssport ontworpen en gefabriceerd.

Dit slot kan als een normale bidonhouder op de MTB of racefiets worden gemonteerd en gebruikt met dien verstande dat er een kabelslot in deze bidonhouder is geintegreerd. Om het slot te gebruiken wikkelt u de ... mm dikke staalkabel af om vervolgens  via een vast voorwerp (lantaarnpaal, metalen hek, fietsenrek etc) met het uiteinde van de kabel weer in de bidonhouder vast te klikken en te vergrendelen.

Simpel, praktisch en doeltreffend! Bekroond met de Reddot Award in Duitsland!

http://bike-lock.ready-online.com/bicycle-lock_nl.html

Specificaties

ModelKC-001
Gewicht550g (inclusief kabel)
Maat16cm (L), 7cm (W), 10cm (H)
Kabellengte99cm
Kabeldiameter0,5 cm (buiten)
Houder een diameter van7,35 cm
MateriaalKabel: Roestvrij staal
Lock lichaam: zink legering
Houder: PC
Bobbin: PP
KleurZwart
AccessoireKey x3, Schroef sets x2, Key tag x1, Installatie & Handleiding x1, Garantiekaart x1