Nachtvissen

Onze verlichting wordt hier aangeboden als complete set, dus inclusief accu, lader, en hoofdband. Ook kunt u kiezen tussen verschillende type accu's.

Bij de rubriek toebehoren kunt u kiezen voor (extra) accessoires zoals hoofdbanden, verlengkabels, rubber ringen etc.

 

 

Sorteer op
 • HOOFDLAMP H01 NITENUMEN
  HOOFDLAMP H01 NITENUMEN

  Multifunctionele micro USB oplaadbare hoofdlamp met een lichtopbrengst van 930 lumen van goede kwaliteit. De lamp kan zowel als hoofdlamp met bijbehorende hoofdband maar ook worden losgekoppeld en als zaklamp worden gebruikt.

  De…

  € 49,50
 • HOOFDLAMP MINIKRACHTPATSER 1000 LUMEN
  HOOFDLAMP MINIKRACHTPATSER 1000 LUMEN

  Kleine krachtpatser die weliswaar op het stuur goed dienst doet maar eigenlijk perfect functioneert op de helm en ook als hoofdlamp vanwege zijn compacte afmetingen en felle spot.

  De lamp beschikt over een Cree XM-L2 Led met een…

  € 49,00
 • -21%

  HOOFDLAMP NITEFIGHTER BT40S
  HOOFDLAMP NITEFIGHTER BT40S

  Deze lichtgewicht hoofdlamp behoeft weinig introductie. Is een absolute goede bekende in de fiets- maar inmiddels ook binnen de hengelsportwereld vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zijn output van 1600 lumen…

  € 89,00 € 69,95
 • Nitecore HC50 Hoofdlamp
  Nitecore HC50 Hoofdlamp

  De Nitecore HC50 is van stevig en duurzaam aluminium vervaardigd. Daardoor voelt de HC50 zeer compact en degelijk aan. De fabrikant geeft 5 jaar fabrieksgarantie op dit artikel dus dat zegt genoeg ! Het gewicht is slechts 140 gram…