MAGICSHINE MJ-902 BLUETOOTH - 1600 lumen

Artikel 3 van 6
€ 119,00 (inclusief btw)

De controle over uw verlichting door middel van een app op uw smartphone. Dit is nu mogelijk met de nieuwe revolutionaire verlichting van Magicshine, de MJ-902 B

De MJ-902 B is ontworpen met een Bluetooth chip, een efficiente koeling en een multifunctionele accu. Met de dezelfde afmetingen als de MJ-900 maar met een lichtopbrengst van 1600 gemeten lumen dus ook zeker geschikt voor offroad MTB ritten.

Nu zonder het achterlicht en draadloze afstandbediening, kan de bediening van de MJ-902 B gemakkelijk door uw smartphone worden overgenomen. Er zijn 4 programmeerbare lichtstanden, constant licht, SOS, knipperstand en waarschuwingslicht. Elke stand kan traploos qua lichtsterkte worden ingesteld van 1 - 100 %. Uw eigen instellingen kunnen worden opgeslagen en zodoende gepersonaliseerd voor uw ritten. Als de persoonlijke instellingen eenmaal zijn opgeslagen, geeft de MJ-902 B met een druk op de hoofdschakelaar op de lamp uw persoonlijke instellingen weer.

 

Het innovatieve gestroomlijnde design, hoogwaardig duurzaam materiaal en multifunctionaliteit maken dat deze verlichtingsset inspeelt op de toekomst en daarbij de wensen van de veeleisende Mountainbiker niet uit het oog verliest.

Indien niet in gebruik connectoren ontkoppelen. Altijd wordt enige stroom onttrokken van de accu in gekoppelde toestand. 

Indien voor langere tijd niet gebruikt, de accu opgeladen bewaren

Voorkom in beide gevallen leegtrekken van de accu !

© 2014 - 2024 MTB-Led | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel