MAGICSHINE MJ-906B BLUETOOTH 3200 LUMEN

€ 149,00 (inclusief 21% btw)

De controle over uw verlichting door middel van een app op uw smartphone. Dit is nu mogelijk met de nieuwe revolutionaire verlichting van Magicshine, de MJ-906 B. In feite een soortgelijke lamp als de MJ902B maar dan met maar liefst 3200 lumen !

De MJ-906 B is ontworpen met een Bluetooth chip, een efficiente koeling en een multifunctionele accu. Met dezelfde afmetingen als de regulier MJ-906 en met de lichtopbrengst van 3200 lumen dus ook zeker geschikt voor offroad MTB ritten.

Nu zonder het achterlicht en draadloze afstandbediening, kan de bediening van de MJ-902 B gemakkelijk door uw smartphone worden overgenomen. Er zijn 4 programmeerbare lichtstanden, constant licht, SOS, knipperstand en waarschuwingslicht. Elke stand kan traploos qua lichtsterkte worden ingesteld van 1 - 100 %. Uw eigen instellingen kunnen worden opgeslagen en zodoende gepersonaliseerd voor uw ritten. Als de persoonlijke instellingen eenmaal zijn opgeslagen, geeft de MJ-906 B met een druk op de hoofdschakelaar op de lamp uw persoonlijke instellingen weer.

 

Het innovatieve gestroomlijnde design, hoogwaardig duurzaam materiaal en multifunctionaliteit maken dat deze verlichtingsset inspeelt op de toekomst en daarbij de wensen van de veeleisende Mountainbiker niet uit het oog verliest.

Montage op de helm is mogelijk maar niet zonder helmmount (optioneel) en één of meerdere verlengkabels (optioneel) van 80 cm per stuk.

Indien niet in gebruik connectoren ontkoppelen. Altijd wordt enige stroom onttrokken van de accu in gekoppelde toestand. 

Indien voor langere tijd niet gebruikt, de accu opgeladen bewaren

Voorkom in beide gevallen leegtrekken van de accu !